Praktijk

De praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Banne-Buiksloot. Hier zijn verschillende belangrijke delen van de gezondheidszorg onder één dak verenigd, zoals huisartsen, tandartsen, fysiotherapie, diëtist, logopedist, therapeut mensendieck, psycholoog en consultatiebureau jeugdgezondheidszorg.

Onze praktijk is hier, op de eerste etage van het gebouw, sinds 1989 gevestigd met meerdere tandartsen. In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandeling komt zo op de eerste plaats. Maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.

In januari 2020 hebben wij, door plotseling overlijden, helaas afscheid moeten nemen van onze gewaardeerde collega dhr. van Ewijk. Dhr. van Ewijk heeft tientallen jaren gezorgd voor zijn patiënten en velen zijn net als ons geschokt door zijn overlijden. Was u patiënt van dhr. van Ewijk en heeft u vragen of wilt u wat kwijt? Neem dan contact met ons op. De zorg van zijn patiënten zijn overgedragen aan de nieuwe tandartsen in Tandzorg Buiksloot die zijn praktijk hebben overgenomen.

Het team

Het team van Tandzorg Buiksloot bestaat uit meerdere mondzorgprofessionals. Wij hebben kennis en ervaring in meerdere differentiaties in de tandheelkunde zoals endodontologie, implantologie, restauratieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

DHR. N. PARLAK

Tandarts

MIRIAM

Mondhygiëniste

MEVR. E. VELDKAMP-POSTHUMA

Tandarts

JACQUELINE

Tandartsassistente

MARGOT

Tandartsassistente

DHR. M. DUMAN

Tandarts

NOUHAILA

Tandartsassistente

IBTISSAM

Baliemedewerkster

SARA

Praktijkmanager

Tandzorg Buiksloot
Gezondheidscentrum Banne-Buiksloot, 1e etage
Parlevinker 7
1034 PX Amsterdam

T: +31 20 633 26 01 (nieuw)
E: info@tandzorgbuiksloot.nl

Onderstaande oude nummers werken nog, onder voorbehoud, zodat onze patiënten tijd hebben voor de overstap naar het nieuwe nummer

T: +31 20 633 18 51 (oud; tandarts van Ewijk)
T: +31 20 633 15 31 (oud; tandarts E. Veldkamp-Posthuma)

Bereikbaarheid

Onze locatie is zeer goed te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Komt u met het openbaar vervoer? Onze locatie is slechts op 4 minuten loopafstand (300m) van bushalte ‘Tussendek’ (lijn 34)!

U kunt, onder voorbehoud, vrij parkeren op loopafstand van ons onze praktijk.

Openingstijden

Maandag      09:00 – 17:00
Dinsdag         09:00 – 17:00
Woensdag    09:00 – 17:00
Donderdag   09:00 – 17:00
Vrijdag           09:00 – 17:00